Kedves Barátunk!

Szeretettel meghívjuk a 2022.05.21.-én megrendezésre kerülő

“Gondolkozzunk együtt a ritka beteg életút koordinátor képzésről” workshopra!

Legyen részese új ötletek születésének, szerezzen tapasztalatot, tudást, kapcsolatokat! Szakemberek vezetésével vitathatjuk meg egy fontos társadalmi cél elérésének lehetőségeit.

A Workshop a ritka betegek problémáira figyelemfelhívó-érzékenyítő-problémamegoldó esemény a ritka betegségek iránt érdeklődő szakértőknek, akik szinte bármilyen területről rendelkezhetnek diplomával.

Várjuk mindazokat a jelenlegi vagy jövőbeli szakembereket, akik szeretnek nagyot álmodni, világos céljaik vannak, motiváltak és szeretik a nem mindennapi megoldásokat, szeretnének egy szakemberekből álló network részesei lenni és közös csapatban dolgozni más szakterületek képviselőivel. Ha esetleg nem biztos benne, hogy kik azok a “ritka betegek”, de érzékeny és kreatív, akkor is nálunk a helye, hogy ötleteivel előrébb lendítsen egy nemes ügyet!

Kérjük terjessze ennek a programnak a lehetőségét kollégái, ismerősei körében is!  

Az életút koordinátor összekapcsolja a családokat a szükséges szolgáltatásokkal. Ők a ritka betegségekkel foglalkozó koordinációs csoportok szakértőiként és kulcsszereplőiként biztosítják a minőségi és hatékony ellátáshoz való hozzáférést. Feladata az együttműködés, az értékelés, a tervezés, a tanácsadás és az ellátási lehetőségekkel kapcsolatos tájékoztatás, amely kielégíti a kliensek és családjaik igényeit azáltal, hogy széles körűen kommunikál és segíti az erőforráshoz történő hozzáférést.

A workshop célja a jövőben elinduló posztgraduális képzés tematikájának átgondolása.

Hogyan lehet jelentkezni? 

Töltse ki az alábbi kérdőívet!

A kérdőív linkje: https://forms.office.com/r/erWMMcW4uE

Beadási határidő: 2022.05.01. 12:00 

A nagy igényre és a létszámlimitre való tekintettel a regisztrációs időszakot lerövidítettük, ezért kérjük, ha szeretne részt venni az eseményen, minél gyorsabban töltse ki a fenti adatlapot! 

Workshop helyszíne: Eötvös Loránd Tudományegyetem Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar (1097 Budapest, Ecseri út 3.)  

10:00 – 16:00 

A részletes programot a regisztráltaknak május elején fogjuk elküldeni!

További információk folyamatosan frissülő honlapunkon: EUROTERV Konferenciák – Életút koordinátor workshop (rirosz.hu)

Várjuk szeretettel!

Üdvözlettel: a program szervezői és a RIROSZ Csapata