Szeretnénk a közelmúltból pár érdekesebb felhívást, online oldalt, eseményt megosztani.

  1. Brady Club: a Brady Club egy olyan biztonságos online tér, amit HANOs gyerekeknek és szüleinek ajánl a nemzetközi szervezet (HAEi). Reméljük, hogy ez segít a legfiatalabb HANO-s betegek számára a betegségük jobb megértésében, kezelésében és megbirkózásában, miközben szórakoztató módszereket kínál számukra, hogy más gyerekekkel is kapcsolatot teremtsenek. A Brady Club egy színező lapot tervezett a HANOban szenvedő gyermekek és testvéreik számára és reméljük, hogy meg fogják osztani a HANOs családokkal szerte a világon. A linkelt színező lapot kinyomtathatja, e-mailben elküldheti vagy megoszthatja közösségi média csatornáin. A weboldal angol nyelven érhető el.
  2. HAE Juniors kiállítás: a következő weboldalon elérhető egy felhívás: https://haejunior.cz/vystava/ (angol nyelvű változat az oldal alján). A felhívás arról szól, hogy: “Minden gyermek és tizenéves (legfeljebb 18 éves) részt vehet: HANOs gyermek betegek, barátaik, testvéreik. A4-es formátumú festményeket vagy rajzokat fogadunk el 2021. április 30-ig. Nemzetközi barátaink e-mailben küldhetik el nagy felbontású alkotásaikat. az info (kukac) haejunior.cz címen. Egyszerre csak egy gyermek regisztrálható.” További részletek a weboldalon, de kérdés esetén szívesen segítünk célba juttatni az alkotásokat!
  3. HAE Day: idén is, mint minden évben Május 16-án lesz a hivatalos HANO nap. Az idei egy különleges, mert ez lesz a 10-edik! A tavalyi és tavalyelőtti évhez hasonlóan idén is lehetőseg van Május 16-ig lépéseket gyűjteni a https://haeday.org/ weboldalon keresztül, idén újítás, hogy többféle tevékenység is rögzíthető a weboldalon keresztül!