Kedves Barátaink!

Örömmel tudatjuk, hogy idén is megrendezik a HANO-s Betegek Regionális Konferenciáját Varsóban, 2018. október 27-28-án (szombat-vasárnap). A HANO-s Betegszervezet égisze alatt az elmúlt években alakultak meg az ún. regionális szervezetek, melyek azzal a céllal működnek, hogy elősegítsék a betegek kisebb körben történő eszmecseréit, jobban koncentrálva a helyi problémákra, sajátosságokra. Magyarország a közép-kelet-európai régióhoz tartozik, melynek székhelye Varsóban található, a szervezet vezetője Michał Rutkowski betegtársunk.  

Jelen alkalom a harmadik találkozó, melyre többek között Lengyelországból, Magyarországról, Ukrajnából, Kazahsztánból van lehetőségük a betegeknek részvételre. A konferencia kétnapos. Jeles orvos szakértők mellett, akik ismertetik a legújabb eredményeket, kutatásokat, nekünk, betegeknek is van lehetőségünk bemutatni országunk helyzetét – a HANO szempontjából egy 5-6 perces kiselőadásban.

A szervezet idén 3 fő utazását tudja biztosítani, melyre jelentkezni kell (travel grant). Kérjük a kedves Betegtársakat, hogy gondolják át, érdekli-e őket ez a lehetőség. Az elmúlt két évben orvosaink, Prof. Farkas Henriette és Dr. Kőhalmi Kinga mellett a betegszervezetet Maros Zoltán és Kitzinger Arianna képviselték. Mivel a konferencia munkanyelve az angol, a jelentkezés feltétele a használható angol nyelvtudás. A rövid prezentációhoz az eddigi anyagokat szívesen rendelkezésre bocsátjuk, segítséget nyújtunk.

Amennyiben valaki érdeklődik az esemény iránt, kérjük, szeptember 8-ig jelezze az alábbi e-mail címeken:

maroszoli@gmail.com

kitzinger.arianna@hotmail.com

A konferencia honlapja az alábbi linken érhető el:

https://haenk.org/en/

Kérjük, bármilyen kérdéssel forduljatok a fenti címekhez! Kérjük továbbá a határidő betartását, hogy az úti előkészületeket idejében megkezdhessük.
Üdvözlettel:
Kitzinger Arianna és Maros Zoltán