A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium valamint a Wekerle Sándor Alapkezelő tisztelettel meghívja Önt a “A Nemzeti Civil Alapprogram (NCA) és a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) jogszabályi környezetének módosulásához kapcsolódó, egységes és hatékony gyakorlati jogalkalmazást elősegítő országos képzési program” (árop-2.2.10-10-2010-0001) keretében megrendezésre kerülő szakmai képzésre.
Az elméleti és gyakorlati képzés során a civil jogi szabályozás változásairól, a civil támogatási rendszer új szabályairól, a NEA szervezetéről és működéséről a minisztérium illetékesei fognak beszélni.
A pályáztatási folyamatot, valamint az EPER pályáztatási rendszert a Wekerle Sándor Alapkezelő munkatársai mutatják be gyakorlati szempontokból a szervezeteknek.

A képzés Európai Uniós forrásból valósul meg, erre való tekintettel a résztvevőknek nem kell képzési költségtérítést fizetniük.

A nagy érdeklődésre való tekintettel 2012. március 20-án Budapesten 14:00 órától 18:00 óráig pótlólagos képzésre kerül sor.

A képzésen részt venni a túljelentkezés elkerülése érdekében csak érvényes regisztrációt követően lehet.

Regisztrálni az alábbi elérhetőségen lehet:

http://www.wekerle.gov.hu/?oldal_id=693

Amennyiben már nem tud regisztrálni a tervezett helyszínre (a helyhiány miatt), választhat számos vidéki helyszínből is, ahol még van hely..Abban az esetben, ha nem tudja megoldani az utazást, a tananyagot az Alapkezelő honlapján a későbbiekben elektronikus formában is elérhetővé tesszük

Üdvözlettel:
Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Wekerle Sándor Alapkezelő

Azok az egyesületi tagok, vagy betegtársak, akik az innen letölthető fájlban található időpontokban el tudna menni, kérjük regisztráljon!